Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Deliler İlkokulu

Telefon : 5
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://delilerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : DELİLER MAH. DELİLER KÜME EVLERİ NO 85 BOZOVA / ŞANLIURFA
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, yıpranmaya yüz tutan değerlerimize değer veren, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü bir okul olmak.
MİSYON : Amacımız: okul öncesinden başlayarak öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek; soran, sorgulayan, eleştirel düşünmeyi yaşam biçimine dönüştüren, toplumsal değerlere sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek; severek gelinen bir okul ortamı hazırlamak, geleceğin nitelikli insanlarını yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :6
Öğrenci :90
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08:00-14:10 arası
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : bekar lojmanları izolasyonlu olup ısınma giderlerini öğretmenler kendileri karşılamaktadır. evlilerin kaldığı lojmanlar eski bina olup sobayla ısınmaktadır.
Servis : servis yok tüm öğretmenler lojmanlarda kalmaktadır 4 adet evliler için 4 adet bekar öğretmenlerimiz için lojman vardır. bekar öğretmenlerimiz bir odada 1 yada 2 kişi şeklinde kalmaktadır.
Ulaşım : ulaşım köy içindeki taksilerle yapılmaktadır. köye servis yada köye dolmuş bulunmamaktadır
Yerleşim Yeri : kırsal alan köy içinde pide ve somun fırını bulunmakta sabahları açık bulunmaktadır. köyde iki adet bakkal bulunmaktadır. köy içinde İnternet imkânları 16 mbps adsl ve 35 mbps vdsl imkanı vardır vdsl hızı santrale uzaklığa bağlı değişmektedri santrale yakın yerde 23 mbps görmektedir. Okulumuz Şanlıurfa / Bozova´ya bağlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şanlurfa merkeze uzaklık: 90km Adıyaman merkeze uzaklık: 90km Gaziantep merkeze uzaklık 125km Bozova İlçeye Uzaklık: 51km Halfeti ilçesi uzaklık: 30km
Kontenjan Bilgileri : her sınıfta ortalama 20 öğrenci bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Kurumuz veliler imam hatip orta okulu ile aynı binayı kullanmaktadır. //https://velileriho.meb.k12.tr// Okul ısınması kalifer//1.2.3.4. Sınıf ve ana sınıfı olmak üzere 5 sınıf vardır. Nırm fazlası olma durumu yoktur. Bilgiler atama dömemi için güncellenmiştir. toplama öğretmen sayısı 18 // kurumzla ilgili daha fazla resim ve benzeri için veliler imam hatip orta okuluna baka bilirsiniz 4 adet derslik ilk okul tarafından kullanılmaktadır// toplam öğrenci sayısı 200 civarıdır
Yazdır :